Om Zepto Computers

Information fundet i et database-arkiv af zepto.dk:

Zepto Computers’ idégrundlag er at tilbyde informationsteknologiske produkter og ydelser inden for Mobile Electronics og Digital Home. Alt af høj kvalitet, i attraktivt design og med nyeste teknologi til konkurrencedygtige priser.

Direkte kontakt til producent – bedre priser til dig

Vi samarbejder med en af verdens største notebook producenter, som i år 2005 producerede mere end 8 millioner maskiner. Dette selskab producerer også for en række andre kendte notebook mærker.
Ved at have direkte kontakt med producenten vil vi til enhver tid kunne tilbyde meget rimelige priser på notebooks, der alle er udstyret med den nyeste teknologi.

Sammensæt din egen bærbare PC

Maskinerne kommer uden harddisk, ram, processorer og anden ekstern lagring. Det betyder, at du – bl.a. via vores konfigurator på www.zepto.dk – kan vælge mellem flere størrelser harddiske, ram, processorer mv., samt software, tilbehør og og meget andet..
Vi bruger standard komponenter på harddiske, ram, processorer mv., hvilket gør det billigere og mere enkelt at opgradere maskinen, når der er behov for det.
Maskinerne bliver bygget lokalt hos os i Danmark, og efter samling af maskinen foretager vi en total test og kvalitetssikring.

Zepto Computers har den nødvendige know-how – og mere til

Vores vigtigste mål er, at du som bruger af vores maskiner altid skal være tilfreds. Dette gælder ikke bare i købsøjeblikket, men også så længe du har maskinen.
Vi der står bag Zepto Computers A/S har alle mere end 20 års erfaring fra IT-branchen indenfor salg, markedsføring og teknisk service. Vi er derfor klar over, hvad der skal til, for at du som kunde bliver tilfreds.

Zepto Computers er i dag repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige samt yderligere 11 lande i Europa – og flere er på vej. Service og support sker lokalt i de enkelte lande, mens maskinerne primært bygges i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *